Ferestre 3D

Solutii pentru Ferestre cu deschidere perimetrala

Feronerie 3D Ferestre Termopan cu deschidere perimetrala oradea west concept

Ferestre cu deschidere perimetrala echipate cu feronerie Winkhaus, care permit o distantare de 6 mm asigurand o ventilatie eficienta si implicit siguranta bunurilor materiale si a familiei tale.

Acest sistem de feronerie 3D permite o deschidere de jur – imprejur a canatului, acesta departandu-se usor de rama.

Feronerie 3D Geamuri Termopan cu deschidere perimetrala oradea west concept
Feronerie 3D Geamuri cu deschidere perimetrala oradea west concept

Feronerie 3D cu deschidere perimetrala

Ferestre complet blocate prin elemente de siguranta din otel, rezistente la efractie si totodata care asigura o aerisire fara curenti de aer.

Solutia optima pentru aerisire inclusiv in sezonul rece.

Feronerie 3D Geamuri cu deschidere perimetrala oradea west concept

Feronerie 3D cu protectie impotriva intemperiilor si a tentativelor de efractie

Pozitia de deschidere prin oscilare a unei ferestre termopan permite patrunderea ploii in interiorul incaperii, insa pentru fereastre cu deschidere perimetrala acest lucru este imposibil inclusiv pe timp de furtuna.

Siguranta si confortul familiei tale este pe primul loc prin sistemul de deschidere perimetrala cu feronerie Winkhaus.
West Concept – magazin specializat in Ferestre 3D Oradea

Feronerie 3D ferestre cu deschidere perimetrala oradea west concept
fereastra-3d-deschidere-perimetrala-anti-mucegai-west-concept
Solutie anti mucegai

O aerisire de durata fara pierderi inutile de caldura si in siguranta prin utilizarea sistemului de feronerie Winkhaus cu deschidere perimetrala. Ferestre 3D Geamuri termopan asigurate antiefractie, oferind posibilitatea de a aerisi incaperea chiar si atunci cand sunteti plecati o perioada mai lunga de timp. Mucegaiul nu mai are nicio sansa de a se dezvolta.

feronerie winkhaus deschidere perimetrala economie energie west concept
Economie energie

Sistemul de feronerie Winkhaus cu deschidere perimetrala permite aerisirea incaperii in sezonul rece fara a crea costuri inutile cu incalzirea acesteia. Practic, la fereastra cu deschidere perimetrala, aerul curat intra mai lent si mai uniform in incapere, fiind incalzit in acelasi timp la temperatura camerei.

feronerie winkhaus deschidere perimetrala anti efractie oradea west concept
Protectie anti efractie

Elementele de siguranta plasate pe toate laturile ferestrei ingreuneaza fortarea canatului de catre hoti. In plus, din exterior este greu de vazut că fereastra 3d este deschisa. O aerisire continua si sigura pentru spatii rezidentiale sau comerciale, 100% protejate impotriva efractie.

feronerie winkhaus deschidere perimetrala anti insecte oradea west concept
Fara insecte deranjante

Familia ta este protejata impotriva insectelor chiar si fata plase de protectie prin sistemul de feronerie Winkhaus care indeparteaza canatul de rama cu 6mm. Fanta ingusta nu permite insectelor sa patrunda in interior pe parcursul zilei sau al noptii.

feronerie winkhaus deschidere perimetrala aerisire oradea west concept
Aerisire in liniste

Fereastra cu deschidere perimetrala asigura aerisirea in liniste, chiar daca afara sunt zgomote. O reducere de pana la 30% a zgomotului din exterior prin deschiderea perimetrala fata de deschiderea oscilobatanta. Beneficiezi de mai multa liniste in timpul somnului sau de concentrare la lucru.

feronerie winkhaus deschidere perimetrala protectie animale oradea west concept
Animale de companie protejate

Animalele de companie pot fi lasate singure in locuinta, si se bucura de un climat natural in incapere. Aerisirea este permanenta, iar animalele sunt in siguranta. Aceste Ferestre 3d cu deschidere perimetrala sunt solutia optima pentru iubitorii de animale.

Back to top

Privacy Policy Settings