Jaluzele Geamuri

Jaluzele pentru Ferestre & Usi culisante care ofera intimitate

jaluzele rulou ferestre termopan oradea west concept

Descopera o gama variata de modele & culori pentru jaluzele geamuri in magazinul nostru din Oradea. Acum ai posibilitatea sa controlezi lumina solara care intra in casa ta cu ajutorul acestor jaluzele pentru geamuri termopan.

Intretinerea unor jaluzele pentru ferestre termopan se realizeaza extrem de simplu, iar montarea este asigurata de echipa West Concept.

sistem jaluzele zi noapte geamuri termopan oradea west concept

Jaluzele Zi & Noapte

Doua straturi de tesatura care combina proprietatile decorative cu cele functionale, fac ca aceste jaluzele pentru ferestre termopan sa fie alegerea optima pentru zi si noapte.

Sistem de umbrire care ofera o tinuta office incaperii prin utilizarea unor jaluzele pentru usi sau ferestre dedicate spatiilor administrative si comerciale.

jaluzele zi noapte geamuri termopan oradea west concept
sistem jaluzele ferestre termopan montaj jaluzele west concept

Aceste jaluzele pentru zi & noapte sunt recomandate pentru a fi utilizate la ferestre verticale & rotobasculante, usi culisante & standard si suprafete vitrate mari.

Jaluzele tip rulou cu caseta

Create special pentru ferestre termopan si usi, aceste jaluzele tip rulou ofera intimitate familiei tale si totodata iti permite sa controlezi lumina solara care intra in camera. Profita de lumina naturala exact atunci cand iti doresti.

Sisteme de jaluzele tip rulou care indeplinesc atat rol functional prin umbrirea diferitelor incaperi, cat si rol estetic, oferind un design modern pentru birou, living, sala de conferinte, dormitor, etc.

jaluzele tip rulou ferestre termopan oradea west concept
caseta jaluzele tip rulou geamuri termopan oradea west concept

Disponibile intr-o gama variata de culori & modele, aceste jaluzele pentru geamuri termopan sunt alegerea excelenta pentru umbrirea imobilelor rezidentiale, administrative si comerciale, evidentiindu-se si ca un element de design.

Solicita acum o oferta personalizata pentru jaluzele rulou sau jaluzele zi & noapte si oferim servicii de montaj jaluzele specializat in Oradea.

Back to top

Privacy Policy Settings