Plase anti Insecte

Plase Insecte din PVC sau Aluminiu

plase anti insecte geamuri termopan oradea plase insecte oradea rolete west concept
plase insecte tip rulou geamuri termopan oradea plase insecte oradea rolete west concept

Plase insecte tip Rulou

plase insecte fixe balamale geamuri termopan oradea plase insecte oradea rolete west concept

Plase tantari Fixe si cu Balamale

plase insecte tip plisse geamuri termopan oradea plase insecte oradea rolete west concept

Plase insecte tip Plisse

plase tantari geamuri termopan oradea west concept

Plase insecte Rulou

Plase  anti insecte tip rulou fabricate din profile de aluminiu extrudat vopsite in camp electrostatic, pentru a asigura exploatarea pentru o perioada indelungata de timp.

Aceste Plase  de insecte tip rulou din Aluminiu protejeaza locuinta impotriva insectelor, raspunzand astfel si nevoii de confort, permitand totodata aerisirea permanenta a spatiilor inchise pe timp de vara.
Pot fi montate direct pe tamplaria PVC a ferestrelor termopan sau impreuna cu roletele suprapuse sau aplicate, de catre echipa de montatori plase insecte West Concept.

plase insecte tip rulou ferestre termopan oradea plase insecte oradea rolete west concept

Plase tantari Fixe si cu Balamale

Sistemul de plase anti insecte fixe sau cu balamale constituie o protectie perfecta a ferestrelor impotriva tantarilor si a altor insecte care pot afecta confortul. Profilul cadrului este executat dintr-un profil dur din aluminiu extrudat cu o formă moderna, care asigura o perioada indelungata pentru utilizare.

Aceste plase de tantari ofera confort familiei tale, fara a afecta lumina naturala din interior. Profilul acestor plase de insecte este disponibil in doua variante: cu „aripioara”, care este adiacenta la rama ferestrei, precum si fara „aripioara”, cu canal pentru garnitura de etansare cu perie, utilizata la rama ferestrei total incastrata.

plase tantari fixe balamale plase insecte oradea west concept

Plase insecte Plisse

Plasa anti insecte plisse pentru usa termopan este ultima inovatie in materiale de protectie impotriva insectelor. Plasa de tantari plisse poate fi actionata vertical sau lateral cu 1-3 canate (parti mobile), oferind astfel utilitate si un design modern si elegant pentru casa ta.

Aceaste plase anti insecte plisse sunt ideale atat pentru ferestre, usi normale sau duble, usi culisante / usi glisante, fiind solutia optima pentru constructii rezidentiale si administrative.
Sunt foarte usor de manevrat, inclusiv la dimensiuni foarte mari de pana la 3000 mm inaltime x 3000 mm lungime, aceste plase de insecte tip plisse se pliaza in zig-zag, fara o pretensionare a sistemului de inchidere.

Plase anti insecte plisse
• simpla (deschidere stanga sau dreapta)
• dubla (deschidere stanga si dreapta)

plase insecte plisse geamuri termopan oradea plase tantari oradea rolete west concept
Back to top

Privacy Policy Settings