Sticla Low-E & 4 Anotimpuri

Sticla Low-e & 4 Anotimpuri pentru ferestre termopan

Tipul de sticla pentru geamuri termopan trebuie sa fie aleasa in functie de gradul de soare ce dorim sa patrunda prin aceasta. In cazul celor ce locuiesc in zone montane, sticla Low-e este ideiala, iar sticla 4 Anotimpuri este mai indicata la zonele de campie.

sticla geamuri termopan oradea west concept
Sticla Low-e 4 Anotimpuri pentru geamuri termopan

Sticla Ferestre Termopan Low-e & 4 Seasons

Alege sticla Lowe sau sticla 4 Seasons pentru proiectul tau rezidential & comercial si bucura-te de confort. Sticla pentru geamuri termopan care corespund noilor standarde, disponibila in Oradea.

sticla lowe 4 anotimpuri geamuri termopan oradea west concept
sticla lowe 4 anotimpuri ferestre termopan birou oradea west concept

Sticla Low-e Geamuri termopan

Sticla Lowe reduce pierderile de caldura in sezonul rece, imbunatatind astfel capacitatea de izolatie termica a cladirii prin utilizarea de geamuri termopan cu sticla Lowe

Sticla cu aspect neutru pentru confort imbunatatit si eficienta energetica ridicata, care are ca obiectiv imbunatatirea confortului la interior si reducerea costurilor.

sticla low e ferestre geamuri termopan oradea west concept

Sticla 4 Anotimpuri ferestre termopan

Sticla de control solar 4Season ideala pentru proiecte unde lumina naturala trebuie maximizata (fatade, acoperisuri sau ferestre), menita sa optimizeze raportul dintre lumina transmisa si factorul solar cu performanta termica ridicata. Fereastra cu sticla 4 Season imbina avantajele unei sticle Lowe cu cele ale unei sticle reflexive. Sticla 4 anotimpuri ofera protectie solara ridicata in sezonul cald, reducand efectul de sera in interiorul cladirii, iar in sezonul rece isi pastreaza calitatile de izolatie termica.

Utilizarea unor ferestre termopan cu sticla 4 anotimpuri imbunatateste performanta energetica a cladirii, prin reducerea cheltuielilor cu aerul conditionat in timpul sezonului cald.

Back to top

Privacy Policy Settings