Usi culisante

Sistem glisant inovator pentru Usi culisante & Ferestre

sistem glisant usi culisante ferestre culisante oradea west concept

Confort si eleganta prin suprafete din sticla proiectate pe sisteme glisante inovatoare. Profita la maxim de suprafata utila a casei tale cu noile usi culisante cu ridicare de la West Concept.

Un design modern printr-un profil inovator care ofera o suprafata vitrata mai extinsa pentru noile modele de usi glisante. Aceste Sisteme glisante reprezinta un element de stil clasic al locuintei moderne.

usi termopan culisante sistem glisant usi culisante oradea west concept
usa culisanta cu ridicare usa termopan oradea west concept

Noua usa culisanta cu ridicare

O solutie orientata catre design prin reducerea cadrului de fixare a ferestrei cu peste 50%. Un design modern care ofera o nota de eleganta casei tale prin suprafata vitrata extinsa si totodata o mai buna luminozitate prin noua usa culisanta cu ridicare.

Usi culisante de mari dimensiuni care evidentiaza stilul modern al casei tale si estompeaza distinctia dintre interior si exterior. Bucura-te de un sistem glisant inovator care permite utilizarea respectivei usi culisante fara efort.

usa culisanta cu ridicare usa termopan oradea west concept
usa culisanta cu ridicare usa termopan clasic oradea west concept

Usi culisante cu aspect clasic

Latimea vizibila foarte ingusta de doar de 10 cm a cadrului de fixare pentru fereastra termopan ofera o nota de design aparte casei tale prin utilizarea unei usi culisante cu ridicare.

West Concept – magazin specializat in Usi Culisante Oradea

usa culisanta cu ridicare usa termopan aspect modern oradea west concept

Usi glisante cu aspect modern

Cerceveaua obisnuita este inlocuita in panoul fix printr-un profil al vitrajului vizibil mai ingust. Astfel, latimea vizibila a cadrului de sustinere pentru geam termopan este redusa cu peste 50%, oferind un aspect modern pentru usi culisante cu ridicare.

Proprietatile de izolare termica raman neschimbate si in cazul utilizarii unei usi glisante cu aspect modern.

Back to top

Privacy Policy Settings